Mijn Transformatieproces

 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Voor GSM: Scroll naar beneden om meer te lezen

Hieronder vind je diverse onderwerpen die deel uitmaken van mijn eigen transformatie proces. Ik zie het transformatieproces als het Goddelijk Plan, een Opdracht van God. De Lessen die je leert en de fases die je doorloopt tijdens dit proces dienen om, hoe Hels en On-Menselijk het soms ook kan voelen, je Dichterbij je Ware God-Zelf en Eigen Kracht te brengen.

Hoe meer Stappen jij op Eigen Krachten maakt, de Dichter je bij je Ware Zelf, God en je Ware Bestemming uitkomt. Er zullen mensen op je pad komen waarbij je deze Lessen kan leren. Zij zullen je Spiegelen met die delen van jezelf die jij vanuit je On-Bewust-Zijn en Angst Onderdrukt en waar je het liefst je ogen voor sluit of voor Vlucht. Je kan Vluchten wat je wilt, Onderdrukken wat je wilt, je Verantwoordelijkheid laten liggen of je kop in het zand steken maar....wat Geleerd moet worden Blijft zich Herhalen. God en het Universum brengensteeds weer mensen op jouw Pad waarmee en waarbij je deze Lessen zou kunnen leren met als doel dat jij je Geestelijk kan Ontwikkelen (je bent niet alleen Mens maar ook Ziel). Het is aan jou de Vrije Keuze of jij je Lessen wilt Leren en wilt/kan Ontvangen wat de ander jou te Schenken heeft.

Er zullen ook mensen op je pad komen die zullen proberen jou, vanuit hun eigen Angst, te Mis-Leiden en Af-Leiden van jouw Ware Gevoel en Bestemming, dit ter test van Boven om te laten zien of je al in je Eigen Kracht staat en je bij je Ware Gevoel en Zelf kan Blijven. Het is namelijk de allermoeilijkste les om Echt je Zelf te kunnen, Durven en vooral te Blijven Zijn. Kies je ervoor om je Lessen niet te leren dan kan ik je uit ervaring zeggen dat jouw ervaringen, de bijborende conflictsituaties plus de mensen met wie jij de te leren Lessen mag leren, alleen maar Extremer en Heftiger zullen worden. Tot het moment komt dat je de aller Zwartste Bodem bereikt en je letterlijk met je rug tegen de Muur staat, Geen andere kant meer op kan en je je Les wel Moet leren. Het grootste deel van mijn Ervaringen en Lessen heb ik hier Openlijk geplaatst in de hoop dat anderen zich hierin zullen H-Erkennen en weer zullen Herinneren wie ze Werkelijk Zijn en wat we hier met z'n Allen kwamen doen.

Dit zijn mijn Lessen en Stappen geweest tot nu toe. Voordat je begint is het aan te raden eerst de inleiding van mijn spirituele ontdekkingsreis te lezen. Ik wil je er op wijzen dat de meeste verhalen geschreven zijn rond 2003 en ik het één en ander, door meer bewustzijnsontwikkeling in de afgelopen jaren, wellicht anders ben gaan ervaren. Helaas heb ik nog niet bij ieder onderwerp een update kunnen toevoegen van hoe ik Nu de dingen ervaar. De onderwerpen waar wel al een update bij geplaatst zijn zijn te herkennen via een update datum achter het onderwerp. Ik wens je heel veel Licht, Liefde en Kracht en natuurlijk veel leesplezier.

Liefs Ivy

Binnenkort toegevoegde ervaring 2016:
- De Dark Night of the Soul (De Donkere Nacht van de Ziel)
- Niemandsland

Ivy's Spirituele Ontdekkingsreis

   
 

Don't Give Up...

Jij en Ik
God en Ego
Ziel en Mens
Liefde en Angst
Licht en Duister
Hemel en Aarde
Sterk en Kwetsbaar
Alles is................ Eén