Tweelingzielen Soulmates

 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Voor GSM: Scroll naar boven om meer te lezen

Mijn naam Ivy

Ivy is een Engelse naam en betekent Klimop (de plant). Ik ben altijd heel trots geweest op mijn naam omdat mijn naam voor mij vaak mijn redding was in tijden van nood. Op momenten dat ik flink onderuit ging en er niemand was waar ik me toe kon richten, gaf juist mijn naam me de moed en kracht die ik nodig had om weer overeind te klimmen en verder te gaan. Ik ben geboren op 6 juli 1967 in Paramaribo, Suriname en woon vanaf mijn 3e jaar in Amsterdam.

Mijn doel en droom

Rond mijn 14 of 16e jaar ontstond de belofte aan mezelf dat ik Gelukkig zou worden. Ik wilde weten hoe het zou zijn om Liefde en Onvoorwaardelijke Liefde te voelen voor mezelf en hoe het zou zijn om een Onvoorwaardelijke Liefdesrelatie te hebben met iemand. Mijn Tweelingziel heb ik in 2003 H-Erkend en daarna ontmoet en sindsdien zijn wij Geestelijk al Samen. Ik voel Onvoorwaardelijke Liefde voor meZelf en voor mijn tweelingziel. Helaas is het voor ons alleen nog niet het Juiste Moment om ook al Fysiek echt samen te zijn omdat we nog een aantal ervaringen los van elkaar te doorleven hebben.

In het verleden heb ik ontzettend veel traumatische dingen ervaren, hele negatieve ervaringen die diep in mijn hart een flinke ravage achterlieten. Ik begon rond mijn 13e jaar, ik zat toen in een kindertehuis, er al van te dromen dat ik later, als ik al mijn eigen problemen had opgelost, mensen zou gaan helpen met hun problemen. Zelf heb ik verschillende reguliere hulpverleners toegewezen gekregen sinds mijn 13e jaar maar helaas was er niemand die mij echt kon begrijpen en helpen.

Totdat ik rond mijn 25e jaar via de alternatieve weg iemand vond die thuis consulten aanbood. Deze therapeut, ooit hoogleraar psychologie geweest aan de Universiteit van Amsterdam, behandelde mij nooit als patient of mindere, wij waren gelijken en hij begreep mij echt als geen ander. Tijdens een consult vertelde ik hem van mijn droom om later mensen te gaan helpen, hij antwoordde mij dat ik later zeker veel mensen zou kunnen helpen, juist omdat ik zo goed als alles zelf ervaren en doorleefd had in mijn leven en daardoor mensen goed zou begrijpen.

Voor mij is Nu het juiste moment om anderen die nu door dezelfde moeilijke situaties, gevoelens en emoties gaan als waar ik zelf doorheen gegaan ben, mijn/Gods reikende Hand te schenken. Ik Deel graag mijn Inzichten en Schenk Gratis Advies aan een ieder die hier echt Open voor staat en het aan kan om door mij Gespiegeld te worden. Het is mijn droom dat ook jij weer in je jeZelf (Eeuwige Liefde) en je eigen Dromen gaat Geloven en het Goddelijk Plan gaat Herinneren.

Naast het aanbieden van mijn inzichten, bespiegeling en advies heb ik mijn eigen onderneming. Ook dit was één van mijn Dromen die ik wilde bereiken en al voor meZelf gecreeerd heb. Ik ben gespecialiseerd in het professioneel schminken van kinderen en volwassenen op allerlei feestelijke aangelegenheden. Je kan hier een kijkje nemen op mijn andere website Indigo Colors.

Sterk en Kwetsbaar

Ik heb een extreem moeilijke jeugd en leven gehad maar heb alles wat ik heb ervaren gelukkig op eigen kracht om weten te zetten in iets positiefs. Ik ben geen volgeling van wie dan ook, cursussen, workshops, religies of healers zijn dan ook nooit echt aan mij besteed geweest. Ik volg liever mijn Eigen Gevoel (en de stem van God) en ga zelf door de ervaringen heen. Voor mij is dat Leven, gewoon ervaren wat het leven je brengt, je lessen leren en je verantwoordelijkheden opnemen en verder gaan.

Door mijn open en eerlijke houding ben ik heel confronterent voor mezelf maar ook voor anderen. Ik voel heel sterk de dingen aan die onuitgesproken blijven en zal vanuit mijn Zijn dan ook sneller de dingen uitspreken waar anderen niet over kunnen praten. Ik zie vaak nog sneller dan de mensen zelf wie ze echt zijn. Ik ben een ongelooflijk sterk mens en juist vanuit deze kracht durf ik ook heel open en kwetsbaar te zijn.

Ervaring en diploma's

Mijn ervaringen heb ik opgedaan uit het leven zelf en hierdoor weet ik dat ik anderen ook beter kan begrijpen en helpen dan iemand die zijn kennis alleen heeft opgedaan uit boeken of workshops. Het is mijn eigen ervaring dat de vele psychologen via de reguliere hulp waar ik zelf ooit bij terecht kwam in mijn leven, mij niet konden begrijpen en helpen vanwege het gebrek aan eigen doorleefde ervaringen en het gebrek aan inlevingsvermogen. Ik heb geen diploma's behaald of opledingen gevolgd omdat ik vind dat ik genoeg ervaring heb opgedaan in mijn eigen leven en dit belangrijker is dan boeken kennis. Ondertussen heb ik al 15 jaar ervaring op het gebied van tweelingzielen en het tweelingzielen/transformatie proces dat hierbij komt kijken.

Ik heb in een periode van 6 jaar honderden mensen op weg mogen helpen die mij per email of telefonisch benaderden. In 2007 besloot ik geen geld meer te vragen aan mensen die mij benaderden voor spirituele hulp en vanaf 2009 stopte ik hier helemaal mee. Dit omdat ik destijds op een andere plaats beland was en een andere visie kreeg over de Rol van Hulpverleners / Healers. In de afgelopen 9 jaar is er heel veel gebeurd en heb ik ontzettend veel bijgeleerd waardoor ik nu (2018) toch het gevoel weer heb dat ik andere tweelingzielen op weg kan helpen.

 

 
 

Neem niet iets aan wat u heeft horen zeggen, neem geen traditie aan, neem geen bewering aan omdat die in onze boeken staat, noch omdat ze met uw eigen geloof overeenstemt, noch omdat het door uw leraar wordt gezegd. Wees uw eigen licht. Diegenen die nu, of nadat ik dood ben, op zichzelf vertrouwen en buiten zichzelf geen hulp van iemand anders zoeken, zij zullen de grootste hoogte bereiken.

Boeddha