Tweelingzielen - Soulmates Forever

 

 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Voor GSM: Scroll naar boven om meer te lezen

Je kan hier van alles vinden en lezen over tweelingzielen en het transformatieproces. De inzichten en teksten over tweelingzielen komen van mezelf en heb ik verkregen door het doorleven van mijn eigen ervaringen vanaf 2003 tot heden. Er staan ook teksten tussen die niet van mij afkomstig zijn maar die ik wel graag met jullie wil delen omdat ze zeer waardevol zijn, de naam van de schrijver staat bij de tekst vermeld.

Al jaren zie ik het gros van de mensheid door dezelfde ervaringen, fases en lessen gaan die ik al doorleefd heb. Ik weet dus dat het hier gaat om een Collectief Transformatieproces wat voor mij gelijk staat aan Het Goddelijk Plan, mijn eigen Droom en Creatie. Door het proces te doorleven en voltooien (ondanks dat je blijft groeien en leren) heb ik uiteindelijk met veel Vallen en Opstaan mijn Bestemming / De Hemel op Aarde weten te bereiken.

Je Ziel kent zijn Bestemming en ik kan je beloven dat als jij je Gevoel / Hart / Ziel blijft Volgen dat je uiteindelijk ook, op het voor jou Juiste Moment, die Bestemming zal bereiken. De Bestemming is echt voor iedereen de-Zelf-de, alleen heeft iedereen de Vrije Keuze gekregen van God om zelf te beslissen Hoe men die bestemming bereikt en hoe lang men er over wilt doen.

Liefs ChildofGod - Ivy

 

Tweelingzielen - Dagboek van een Tweelingziel / Ivy

  • De Herkenning van mijn Tweelingziel (2003)
  • Hier zullen (op het Juiste Moment) mijn eigen tweelingziel ervaringen geplaatst worden. Na het loslaten van mijn tweelingziel vanaf 2008 voelt het nog niet goed om het openlijk te plaatsen.

    2003-2004-2005-2006-2007-2008-2010-2011-2014-2015-2016-2017-2018-2019

Tweelingzielen - Relaties

Tweelingzielen - Teksten en Inzichten

Tweelingzielen - Gedichten

Tweelingzielen - Love Test (Just for fun)

Tweelingzielen - Transformatie Boeken

Tweelingzielen - Filmpjes gemaakt door Ivy

Tweelingzielen - Spirituele Films

  • Tweelingzielen - Soulmates Spirituele Films (2009)

Tweelingzielen - Spirit Liedjes

 

Liefde is als kwikzilver in de palm van je hand. Houd je hand open en het blijft liggen. Grijp het vast en het ontglipt je.

 

Find my Soul
and I'm Yours Forever