Tweelingzielen Soulmates Gesprekken

 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Update Januari 2011:

Lieve mensen,

Na 8 jaar belangeloos klaarstaan voor meer dan 1000 tweelingzielen ben ik op het punt aangekomen om te stoppen met het aanbieden van de gratis tweelingziel gesprekken. Emails voor gesprekken of vragen zullen vanaf januari 2011 dan ook niet meer beantwoord worden. Zit je ergens mee of heb je een vraag kijk dan eens op de Vraag en Antwoord pagina of tussen de Transformatie onderwerpen. Wellicht dat je daar iets tussen kan vinden!

Fysiek - Telefonisch contact

De afgelopen jaren heb ik er heel erg naar gestreefd om echte Gelijk-Gestemden in mijn Fysieke wereld te creëren zodat ik ook echt die Eénheid waar we naar toe streven met z'n allen kan ervaren. Helaas moet ik zeggen dat ik tot nu toe maar 1 persoon ken waar ik 100% die Gelijk-Waardigheid bij voel en dat is Karen Bishop. Veel mensen schrijven en vertellen mij dat ze zichzelf Herkennen in de verhalen die ze op mijn website lezen, hetzelfde heb ik dus met Karen Bishop. Ik weet dat ik Geduldig moet zijn er er op het Juiste Moment meer en meer echte Gelijk-Gestemden op mijn pad zullen komen en dat dus ook deze creatie van mij uiteindelijk op het Juiste Moment Gemanifesteerd zal worden in het Fysieke.

Mocht je H-Erkenning vinden in het onderwerp dat ik geschreven heb over het Spiritueel Ego - Oude Hulpverleners Rol en De Dark Night of the Soul en zou je ervaringen uit willen wisselen met met een Gelijk-Gestemde stuur mij dan een email.

Ik wens je alle goeds op je verdere Reis met heel veel Licht, Liefde en Kracht.

Liefs Ivy

 
 

Hoelang mag ik nog leren?
De Wijze is niet iemand die Alle Antwoorden heeft.
De Wijze is iemand die Geen Vragen meer heeft.
Zolang je nog vragen hebt, voel je vrij om te Leren.

Albert Sonnevelt